Verzendkosten / shipping costs in Nederland slechts €3,95! Vanaf / from €50,00 is verzending gratis / free! Buiten / outside Nederland slechts €7,95 verzendkosten!

Hawkwind ‎– The Chronicle Of The Black Sword



Vinyl, 2x LP Album, Limited Edition, Blue

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 37,99 incl. btw

Meer informatie


LP 1

  • A1. Song Of The Swords
  • A2. Shade Gate
  • A3. The Sea King
  • A4. The Pulsing Cavern
  • B1. Elric (The Enchanter)
  • B2. Needle Gun
  • B3. Zarozinia

LP 2

  • C1. The Demise
  • C2. Sleep Of A Thousand Tears
  • C3. Chaos Army
  • C4. Horn Of Destiny
  • D1. The War I Survived (live)
  • D2. Voice Inside My Head (live)